پاکورا (غذای هندی)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo411.jpg





    مواد لازم:



    آرد سفید

    یک چهارم لیوان

    آرد نخود

    سه چهارم لیوان

    پیاز ریز شده

    ۲ عدد بزرگ

    فلفل سبز تند ریز شده

    ۱ یا ۲ عدد

    گشنیز ریز شده

    یک چهارم لیوان

    شوید ریز شده

    یک چهارم لیوان

    تره فرنگی ریز شده

    کمی

    بیکینگ پودر

    ۱ قاشق مرباخوری

    زردچوبه

    ۱ قاشق چایخوری

    نمک

    به مقدار لازم

    آب

    یک سوم لیوان

    روغن سرخ کردنی

    به مقدار لازم





    طرز تهیه:



    - آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.



    - پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.



    - گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.



    - از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.



    - پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.