مواد لازم: آرد سفید یک چهارم لیوان آرد نخود سه چهارم لیوان پیاز ریز شده ۲ عدد بزرگ فلفل سبز تند ریز شده ۱ یا ۲ عدد گشنیز ریز شده یک چهارم لیوان شوید ریز شده یک چهارم لیوان تره فرنگی ریز شده کمی بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم آب یک سوم لیوان روغن سرخ کردنی به مقدار لازم طرز تهیه: - آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید. - پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید. - گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. - از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید. - پاکورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.