باسلوق رولتي

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo310.jpg





    مواد لازم:



    گردو يا بادام به مقدار لازم
    نشاسته 350 گرم
    آب يک و يک دوم ليوان
    گلاب يک دوم ليوان
    شکر 300 گرم
    کره ي پاستوريزه 1 قاشق غذاخوري
    پودر نارگيل به مقدار لازم
    نشاسته ذرت به مقدار لازم




    طرزتهیه:

    ايتدا آب و نشاسته رو با هم خوب مخلوط کردم بعد شکر رو اضافه کردم خوب هم زدم تا مخلوط شدن بعد گلاب رو اضافه کردم و گذاشتم روي حرارت ملايم مرتب هم زدم تا احساس کردم داره سفت ميشه قبل از اينکه سفت بشه از روي حرارت برداشتم اما مرتب هم ميزدم بعد کره نداشتم يک قاشق روغن مايع اضافه کردم و باز هم زدم تا کاملا مواد مخلوط شد و مثل يه گلوله وسط ظرفم بود بعد چند دقيقه در دماي محيط موند بعد ميتونين روي کاغذ روغني اين کار رو انجام بدين يا پلاستيک پهن کنين.

    چند رنگ رو روي هم ميزاريم و بعد گردو يا بادوم رو يک طرف رولت ميزاريم و بعد ميپيچيم .



    من رنگ قرمز رو با آب لبو و رنگ قهوه اي با پودر کاکايو و رنگ زرد رو با پودر کاسترد درست کردم .

    چند ساعت در يخچال ميزاريم باشه و بعد برش ميدهيم و با پودر نارگيل تزيين ميکنيم .