دستور تهیه خورش رنگین کمان

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo309.jpg







    مواد لازم:



    گوشت مرغ پخته و خلال شده 2/1و1 پیمانه
    کرفس خلال شده 1 پیمانه
    هویج خلال شده 2/1 پیمانه
    فلفل دلمه خلال شده 2/1 پیمانه
    قارچ ورقه شده 1 پیمانه
    ذرت پخته شده 2/1 پیمانه
    پیاز سرخ شده 1 قاشق سوپخوری
    گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده 2/1 پیمانه
    کره 1 قاشق غذا خوری
    سویا سس مقداری







    طرز تهیه :


    روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.



    این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.




    از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد