مواد لازم براي 2 نفر خرما 200 گرم كره 50 گرم دارچين يك قاشق سوپخوري پودر زنجبيل يكدوم قاشق غذاخوري روغن مايع 2 قاشق سوپخوري طرز تهيه: هسته خرماها را جدا كرده و همراه با روغن مايع در چرخ گوشت بريزيد. بعد از آن كه خرماها چرخ شد كره و دارچين را به آن بيفزاييد و روي حرارت قرار دهيد. آرد را الك كرده و روي حرارت قرار داده و مقداري روغن مايع به آن اضافه كنيد تا رنگ آن طلايي شود. خرما را روي ورقه فويل قرار داده و مخلوط آرد و روغن را روي آن بريزيد و صاف كنيد. مواد را رل كنيد و فويل را دور آن بپيچيد و به مدت 4 ـ 3 ساعت داخل يخچال قرار دهيد. سپس آن را برش داده و صرف كنيد. انرژي اين غذا 1850 كيلوكالري است. اهميت غذايي خرما خرما داراي مواد معدني مانند آهن، پتاسيم، روي، منگنز و ويتامين A، B، E و مقدار قابل توجهي فيبر است كه براي پيشگيري از سرطانهايي مانند سرطان كولون و معده مفيد و موثر است. از آنجا كه زيادي اسيد معده باعث ترش كردن و دل درد ميشود، خرما در خنثي كردن اسيد معده موثر است. خرما براي اشخاصي كه دچار فشار خون بالا هستند و بايد رژيم كم سديم داشته باشند مفيد است. خرما براي جلوگيري از رشد ميكروب ـ كه عامل پوسيدگي دندان است ـ مفيد است. خرما باعث كاهش چربي خون و بهبود عملكرد سيستم گوارش و هضم و دفع مواد غذايي ميشود.