عصرانه‌اي مقوي براي ورزشكاران

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo318.jpg






    مواد لازم براي 2 نفر



    خرما 200 گرم
    كره 50 گرم
    دارچين يك قاشق سوپخوري
    پودر زنجبيل يك‌دوم قاشق غذاخوري
    روغن مايع 2 قاشق سوپخوري






    طرز تهيه:

    هسته خرماها را جدا كرده و همراه با روغن مايع در چرخ گوشت بريزيد. بعد از آن كه خرماها چرخ شد كره و دارچين را به آن بيفزاييد و روي حرارت قرار دهيد. آرد را الك كرده و روي حرارت قرار داده و مقداري روغن مايع به آن اضافه كنيد تا رنگ آن طلايي شود.

    خرما را روي ورقه فويل قرار داده و مخلوط آرد و روغن را روي آن بريزيد و صاف كنيد. مواد را رل كنيد و فويل را دور آن بپيچيد و به مدت 4 ـ 3 ساعت داخل يخچال قرار دهيد. سپس آن را برش داده و صرف كنيد.


    انرژي اين غذا 1850 كيلوكالري است.





    اهميت غذايي خرما


    خرما داراي مواد معدني مانند آهن، پتاسيم،‌ روي،‌ منگنز و ويتامين A، B، E و مقدار قابل توجهي فيبر است كه براي پيشگيري از سرطان‌هايي مانند سرطان كولون و معده مفيد و موثر است.

    از آنجا كه زيادي اسيد معده باعث ترش كردن و دل درد مي‌شود، خرما در خنثي كردن اسيد معده موثر است.

    خرما براي اشخاصي كه دچار فشار خون بالا هستند و بايد رژيم كم سديم داشته باشند مفيد است. خرما براي جلوگيري از رشد ميكروب ـ كه عامل پوسيدگي دندان است ـ مفيد است.

    خرما باعث كاهش چربي خون و بهبود عملكرد سيستم گوارش و هضم و دفع مواد غذايي مي‌شود.