دستور تهیه کالباس در منزل!

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo311.jpg






    مواد لازم :




    گوشت مرغ بدون استخوان 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
    سیر 3 حبه
    زرده ی تخم مرغ 3 عدد
    آرد 3 قاشق غذا خوری
    فلفل سیاه 5/0 قاشق مربا خوری
    نمک 1 قاشق مربا خوری
    دارچین یک سوم قاشق مربا خوری
    زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری
    هل 5/0 قاشق مربا خوری
    میخک اندازه ی یک عدس
    جوز هندی اندازه ی 2 عدس
    روغن مایع 2 قاشق غذا خوری



    طرز تهیه :


    گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید .



    فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »



    نکته :( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود .