آموزش فلافل لبنانی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo322.jpg






    مواد لازم:


    باقلای خشک ۳۸۰ گرم
    نخود ۳۸۰ گرم
    سیر کوبیده ۲ حبه درشت
    پیاز( ریز خرد شده) یک عدد درشت
    پیازچه( ریز خرد شده) ۴ عدد بزرگ
    فلفل سبز قلمی تند یک عدد( ریز خرد شود)
    بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
    آرد ۳ قاشق غذاخوری
    جعفری خرد شده یک فنجان
    پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
    پودر زیره سبز ۵/۱ قاشق مرباخوری
    نمک و فلفل به اندازه لازم
    روغن برای سرخ کردن فلافل به اندازه لازم



    طرز تهیه:
    باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.


    در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.