مواد لازم: باقلای خشک ۳۸۰ گرم نخود ۳۸۰ گرم سیر کوبیده ۲ حبه درشت پیاز( ریز خرد شده) یک عدد درشت پیازچه( ریز خرد شده) ۴ عدد بزرگ فلفل سبز قلمی تند یک عدد( ریز خرد شود) بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری آرد ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده یک فنجان پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری پودر زیره سبز ۵/۱ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن فلافل به اندازه لازم طرز تهیه: باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.