چگونه تست فرانسوی تهیه کنیم؟

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo320.jpg





    ● مواد لازم



    تخم مرغ به ازای هر تکه از آن
    کره ساده و غیر چسبنده به مقدار لازم
    شیر در ازای هر تخم مرغ ۳/۱ فنجان
    دارچین ( اختیاری)
    وانیل (اختیاری)
    نان ( هر چند تکه که نیاز دارید).
    شکر پودر شده مقداری



    ● مراحل

    ۱) اجاق گاز خود را در حرارت بالا قرار دهید. سپس کره را در ظرف قرار داهید.



    ۲) در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید. وانیل، شیر و دارچین را اضافه کرده و آن را با همزن و یا چنگال به خوبی به هم بزنید.



    ۳) سپس حرارت را پایین بیاورید زمانی که ماهی تابه به خوبی گرم شود.



    ۴) یک تکه از نان را در مخلوط فوق فرو برده و به گونه ای که هر دو قسمت نان آغشته شود و تست ها را در ماهیتابه داغ قرار دهید.



    ۵) تا زمانی که هر دو طرف آن طلایی شود آن را حرارت دهید.



    ۶) تست ها را در ظرف قرار دهید و به سرعت با مربا سرو کنید.( سس سیب، پودر دارچین و پودر شکر را برای خوشمزه تر شدن اضافه کنید.)



    ۷) برای تکه های بعدی دوباره ۳ روش قبل را تکرار کنید.