برنج مخلوط کره ای

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo363.jpg








    ● مواد لازم:



    گوشت استیک ۲۵۰ گرم
    گلابی یک عدد
    سیر ۴ حبه
    زنجبیل یک قاشق غذاخوری
    سس سویا ۴ قاشق غذاخوری
    شکر یک قاشق غذاخوری
    سرکه یک قاشق غذاخوری
    روغن کنجد ۲قاشق غذاخوری
    برنج یک و نیم پیمانه
    جوانه لوبیا یک لیوان
    اسفناج ۴ لیوان
    دانه کنجد یک قاشق مرباخوری
    روغن مایع ۵ قاشق مرباخوری
    کدو یک عدد متوسط
    هویج ۲ عدد متوسط
    سس تند به دلخواه
    تخم مرغ ۴ عدد
    نمک و فلفل به میزان کافی








    ● طرز تهیه:



    استیک را به برش های نازک در بیاورید و در گلابی، ۲ حبه سیر له شده ، زنجبیل رنده شده، ۳ قاشق غذاخوری سس سویا ، شکر، سرکه، یک قاشق غذاخوری روغن کنجد و نمک و فلفل به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید. برنج را به صورت کته در بیاورید. جوانه لوبیا را برای ۴ دقیقه در آب گرم بپزید، صاف کنید و در یک قاشق مرباخوری روغن کنجد، یک قاشق مرباخوری سس سویا و کمی نمک تفت دهید و کنار بگذارید. ااسفناج ها را برای یک دقیقه در آب گرم قرار دهید و در بیاورید و با فشار دادن آب اضافه را تخلیه کنید. اسفناج ها را نیز در ۲ قاشق مرباخوری روغن کنجد و دانه کنجد کمی تفت دهید.





    در ظرفی ۲ قاشق مرباخوری روغن مایع داغ کرده و کدو که به صورت نازک برش خورده، هویج رنده شده و ۲ حبه له شده سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و در ظرف خالی کنید. دوباره یک قاشق مرباخوری روغن داغ و برش های نازک استیک را تفت دهید. در ماهیتابه ۲قاشق مرباخوری روغن داغ و تخم مرغ ها را هرکدام جداگانه نیمرو کنید به طوری که زرده آن سفت نشود. برای هر پرس، مقداری برنج ریخته، سبزی ها، گوشت و یک عدد تخم مرغ ، کمی دانه کنجد، روغن کنجد و سس تند بریزید و میل کنید.