● مواد لازم: گوشت استیک ۲۵۰ گرم گلابی یک عدد سیر ۴ حبه زنجبیل یک قاشق غذاخوری سس سویا ۴ قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری سرکه یک قاشق غذاخوری روغن کنجد ۲قاشق غذاخوری برنج یک و نیم پیمانه جوانه لوبیا یک لیوان اسفناج ۴ لیوان دانه کنجد یک قاشق مرباخوری روغن مایع ۵ قاشق مرباخوری کدو یک عدد متوسط هویج ۲ عدد متوسط سس تند به دلخواه تخم مرغ ۴ عدد نمک و فلفل به میزان کافی ● طرز تهیه: استیک را به برش های نازک در بیاورید و در گلابی، ۲ حبه سیر له شده ، زنجبیل رنده شده، ۳ قاشق غذاخوری سس سویا ، شکر، سرکه، یک قاشق غذاخوری روغن کنجد و نمک و فلفل به مدت ۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید. برنج را به صورت کته در بیاورید. جوانه لوبیا را برای ۴ دقیقه در آب گرم بپزید، صاف کنید و در یک قاشق مرباخوری روغن کنجد، یک قاشق مرباخوری سس سویا و کمی نمک تفت دهید و کنار بگذارید. ااسفناج ها را برای یک دقیقه در آب گرم قرار دهید و در بیاورید و با فشار دادن آب اضافه را تخلیه کنید. اسفناج ها را نیز در ۲ قاشق مرباخوری روغن کنجد و دانه کنجد کمی تفت دهید. در ظرفی ۲ قاشق مرباخوری روغن مایع داغ کرده و کدو که به صورت نازک برش خورده، هویج رنده شده و ۲ حبه له شده سیر را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و در ظرف خالی کنید. دوباره یک قاشق مرباخوری روغن داغ و برش های نازک استیک را تفت دهید. در ماهیتابه ۲قاشق مرباخوری روغن داغ و تخم مرغ ها را هرکدام جداگانه نیمرو کنید به طوری که زرده آن سفت نشود. برای هر پرس، مقداری برنج ریخته، سبزی ها، گوشت و یک عدد تخم مرغ ، کمی دانه کنجد، روغن کنجد و سس تند بریزید و میل کنید.