● مواد لازم: روغن آفتاب گردان ۴ قاشق غذاخوری دانه خردل سیاه ۲ قاشق چای خوری پودر فلفل یک قاشق چای خوری دانه زیره ۴ قاشق مرباخوری دانه کنجد ۲ قاشق مرباخوری برگ بو ۸ دانه پودر زیره ۲ قاشق مرباخوری پودر گشنیز ۲ قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری سیب زمینی پوست کنده و آب پز شده به شکل مکعب ۵۰۰ گرم برگ خرد شده گشنیز ۶ قاشق غذاخوری دانه انار ۴ قاشق غذاخوری لیمو یک عدد نمک به مقدار لازم ● طرز تهیه: روغن را در ماهیتابه ای مناسب داغ کنید و سپس دانه خردل، پودر فلفل، دانه زیره، دانه کنجد و برگ بو را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. پودر زیره، گشنیز و زردچوبه و سیب زمینی را اضافه و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت دهید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، گشنیز تازه، دانه انار، آب لیمو و نمک را اضافه و با نان و یا بدون نان سرو کنید.