مواد لازم : كره 3/4 پيمانه تخم مرغ 1عدد پودر شكر 1/2 پيمانه شير 1/2 پيمانه آرد 3 پيمانه خرما بدون هسته 500 گرم گردو خرد شده 1/2-1 پيمانه كنجد 1/4 پيمانه طرز تهيه : فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت روشن نموده, زرده و سفيده تخم مرغ را جدا نموده, كره و پودر شكر را با همزن برقي زده سپس زرده تخم مرغ را اضافه نمائيدو با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود , شير را اضافه نمودهو آرد را بتدريج اضافه كدره ورز دهيد تا خمير بدست نچسبد . هسته خرماها را در آورده , در وسط آنها يك تكه گردو كوچك قرار دهيد. خمير را به قطر نيم سانيت متر باز كنيد . بعد به اندازه مربع هاي كوچك كه تقريباً بتوانيد يك خرما در وسط آن قرار دهيد برش بدهيد . بعد خرما در آن گذاشته و بپيچانيد. سفيده تخم مرغ را با چنگال بزنيد و رولتها را آن بغلطانيد و در كنجد غلطانده سپس در سيني شيريني پزي چرب شده قرار داده در طبقه وسط فر به مدت نيم ساعت قرار دهيد تا زير خمير طلايي روشن شود از فر بيرون آورده بگذرايد سرد شود.