مواد لازم: گوشت چرخكرده نیمكیلو پیاز سرخ شده یك عدد گوجهفرنگی حلقه شده یك كیلوگرم بادنجان یك كیلوگرم فلفلدلمهای حلقه شده سه عدد آب یك استكان آبلیمو كمی ادویه، نمك، زردچوبه و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: در آغاز بادنجانها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ میكنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط كرده و از آن كبابهای كوچكی به اندازه یك انگشت سبابه درآورده و سرخ میكنیم سپس هركدام از كبابها را لای بادنجانهای سرخ شده گذاشته و میپیچیم و در آخر یك خلال دندان در آن فرو میكنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقههای گوجه و فلفل چیده، آب و كمی آبلیمو اضافه كرده و روی بادنجانها میریزیم و مجددا حلقههای فلفل و گوجه را روی آن میچینیم با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه میگذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج میتوانید میل كنید.