ممکن است شما هم از جمله افرادی باشید که از طعم سرکه لذت می برید.اما بهتر است سرکه های طعم دار را نیز امتحان کنید ما روش طعم دار کردن سرکه را به شما یاد می دهیم. شاید برایتان پیش آمده باشد درحالیکه در کنار قفسههای مواد غذایی قدم میزنید، چشمتان به بطری سرکه پر شده با سبزیجات میافتد و دلتان میخواهد آن را بخرید اما هزینه آن برایتان زیاد است. ما در اینجا شما را با روشهایی برای طعم دار کردن سرکه با روشهای بسیار ارزانتر آشنا میکنیم: مراحل غذا ساز خود را آماده کنید و سه چهارم فنجان از سبزیجات مورد علاقه خود را در آن بریزید. حدود یک فنجان سرکه به آن اضافه کنید. درِ غذا ساز را بگذارید و آن را به مدت سی ثانیه با درجه زیاد روشن کنید. سپس سبزیجات بیشتری اضافه کنید و دو فنجان سرکه دیگر بریزید. یک تا دو دقیقه دیگر غذا ساز روشن بماند. داخل چایصافکن یا الک را با فیلتر قهوه بپوشانید و به آرامی مخلوط سرکه و سبزیجات را در آن بریزید تا سرکه از فیلتر عبور کرده و داخل کاسه بریزد. به دقت سبزیجات را به فیلتر فشار دهید تا همه سرکه از آن خارجشده و وارد کاسه شود. دوباره الک را با فیلتر قهوه دیگری بپوشانید و زیر آن کاسه قرار داده و سرکه را در الک بریزید تا از صافی عبور کند و وارد کاسه شود تا سبزیجاتی که ممکن است در مرحله قبل وارد آن شده باشند، گرفته شوند. سرکه به دست آمده را در یک شیشه تمیز با درپوش محکم، نگهداری کنید. میتوانید تمام سبزیجات و ادویهتان را اضافه کنید. هر قدر سرکه بیشتر بماند طعم آن قوییتر میشود. توصیهها برخی ترکیبات گیاهی که خوشطعم میشود: پیاز، سیر، ارگانو، ریحان پوست لیمو، شوید، رازیانه گوجهفرنگی خشکشده ( ترجیحاً خشکشده در آفتاب)، ریحان، سیر، پیاز فلفل تند، پیاز، سیر رزماری، آویشن، سیر مریم گلی، شوید، گشنیز سیر، پیاز، ریحان، هسته کاج هشدار در صورت امکان از سبزیجات تازه استفاده کنید چون طعم بیشتری به سرکه میدهند. از سرکه خوب استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. اگر پیش از این از گیاهی استفاده نکردهاید و آلرژی دارید با پزشک خود ابتدا مشورت کنید تا مطمئن شوید به آن حساسیت نخواهید داشت. آزمایش – سرکهها انواع مختلف دارند، از جمله سرکه سفید، سرکه قرمز، سرکه سیب، سرکه برنج و سرکه انگور.