وقتی درجه ی دماسنج مدام پایین میرود و به صفر می رسد و حتی از آن هم پایین تر میرود یادتان باشد طبیعت مواد غذایی مختلفی در اختیار ما گذاشته است که اولین ویژگیشان گرم کردن بدن است. در این مطلب کوتاه روش تهیهی دو نوشیدنی دل چسب گرمابخش را به شما یاد میدهیم. با ما باشید. نوشیدنی زنجبیلی زنجبیل یکی از آن ادویههای قدیمی است که برای گرم کردن بدن تأثیر زیادی دارد. زنجبیل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود به خاطر اینکه حاوی ترکیبات ضد باکتریایی است. تهیهی نوشیدنی با زنجبیل باعث افزایش گرمای درونی بدن میشود و قدرت بدنی شما را بالا میبرد. مواد لازم : زنجبیل تازه یک تکه آب نیم لیتر لیمو ترش نصف عدد عسل به اندازهی کافی روش تهیه : زنجبیل تازهی تمیز را به صورت ورقههای نازک برش دهید. میتوانید اول پوست زنجبیل را بگیرید. ورقههای زنجبیل را در نیم لیتر آب بریزید و بگذارید بجوشد و آب آن نصف شود. سپس زیر شعله را خاموش کنید و جوشاندهتان را در یک فنجان بریزید. آب نصف لیموترش را بگیرید و به آن اضافه کنید. یک قاشق عسل نیز به نوشیدنی زنجبیلیتان افزوده و هم بزنید تا شیرین شود. عسل نیز خاصیت ضد باکتریایی طبیعی فوقالعادهای دارد و باعث تقویت بدنتان میشود. نوشیدنیهای گازدار و انرژی زا و غیره را کنار بگذارید و خودتان را به یک فنجان نوشیدنی زنجبیلی گرم مهمان کنید و از خواص آن نهایت استفاده را ببرید. نوشیدنی دارچین دارچین نیز مانند زنجبیل علاوه بر طعم دادن به غذاها خواص فوقالعادهای دارد که به ویژه در طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرد. این ادویه گرمابخش است و درعینحال باعث تنظیم قند خون میشود. مواد لازم : چوب دارچین 2 عدد آب یک لیوان چوب میخک یک عدد عسل یک قاشق روش تهیه : چوب دارچین را در آب ریخته و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشد. محلول را صاف کرده و داخل یک فنجان بریزید. اگر دوست داشته باشید یک عدد چوب میخک هم داخل آن بیندازید. یک قاشق عسل به نوشیدنی دارچینیتان بزنید و میل کنید. اگر باردار هستید از مصرف زیاد دارچین بپرهیزید.