آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 5 دقیقه مجموعاً: 20 دقیقه مواد لازم : چغندر قرمز 425 گرم شکر قهوه ای 50 گرم سرکه 1/2 فنجان آب سرد 1/2 فنجان نمک 1/2 قاشق چای خوری میخک 4 عدد چوب دارچین کوچک 1 عدد تخم مرغ آب پز شده 6 عدد طرز تهیه: شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید. چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند. پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید. منبع : sooran.com