طرز تهیه ترشی تخم مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1782.jpg
    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 5 دقیقه
    مجموعاً: 20 دقیقه



    مواد لازم :

    چغندر قرمز 425 گرم
    شکر قهوه ای 50 گرم
    سرکه 1/2 فنجان
    آب سرد 1/2 فنجان
    نمک 1/2 قاشق چای خوری
    میخک 4 عدد
    چوب دارچین کوچک 1 عدد
    تخم مرغ آب پز شده 6 عدد

    طرز تهیه:
    شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
    چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.


    پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1783.jpg

    منبع : sooran.com