طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد. مواد لازم : بادام هندی 200 گرم بادام 200 گرم گردو 200 گرم پسته 200 گرم برگه زردآلو 250 گرم آب جوش سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر) سركه سفيد سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر) چوب دارچين چند تكه كوچك هل يك و نيم قاشق چايخوری طرز تهيه : تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آنها را جدا كنيد. آنها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند. برگهها را 1 شب با آبجوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد. سپس آنها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويهها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد. نكته : 1 - تمام آجيلها بايد به صورت خام مصرف شوند. 2 - طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.