طرز تهیه ترشی آجیلی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1837.jpg


    طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.

    مواد لازم :

    بادام هندی 200 گرم
    بادام 200 گرم
    گردو 200 گرم
    پسته 200 گرم
    برگه زردآلو 250 گرم
    آب جوش سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
    سركه سفيد سه و نيم پيمانه(600 ميلي‌ليتر)
    چوب دارچين چند تكه كوچك
    هل يك و نيم قاشق چايخوری

    طرز تهيه :
    تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آن‌ها را جدا كنيد.
    آن‌ها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
    برگه‌ها را 1 شب با آب‌جوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.


    سپس آن‌ها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويه‌ها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.

    نكته :
    1 - تمام آجيل‌ها بايد به صورت خام مصرف شوند.
    2 - طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.