طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1714.jpg



    یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است.

    مواد لازم :

    شکر نیم کیلو
    پوست پرتقال ۲۰۰ گرم
    آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
    آب دو لیوان

    طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :
    قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1715.jpg


    پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا" ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1716.jpg


    شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1717.jpg


    بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
    بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1718.jpg


    برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1714.jpg