یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال است. مواد لازم : شکر نیم کیلو پوست پرتقال ۲۰۰ گرم آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری آب دو لیوان طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی : قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم . پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا" ۳ بار تکرار می کنیم و هر بار باید ۱۵ دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود . شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید . بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند . بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند . برای نگهداری ، مربا رو داخل ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید .