مواد لازم : خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد از هر کدام هشت عدد جوز هندي درسته يك عدد سركه سفيد و نمک به ميزان لازم زنجبيل تازه كوچك چهار تكه خلال شيرين شده پرتقال سه قاشق غذاخوري طرز تهيه : سركه را در ظرفي ريخته و ميگذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و صبر ميكنيم تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي ميشود. خرمالوها را شسته و ميگذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد ميكنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر ميكنيم. خرمالوها را به صورت منظم در يك ظرف شيشهاي تميز ميگذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار ميدهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها ميريزيم در پايان سركه سفيد سرد شده را روي مواد ميريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را ميبنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري ميكنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده است.