ترشی بادمجان کبابی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1360.jpg
    بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
    مواد لازم :

    بادمجان یک کیلوگرم
    سبزی ترشی خرد شده 300 گرم
    هویج 200 گرم
    سرکه یک لیتر
    زردچوبه یک قاشق مرباخوری
    ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری
    فلفل سبز تند پنج عدد
    گردو ریز خرد شده نصف پیمانه
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
    _ بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
    _ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.
    _ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.