طرز تهیه مربا پوست پسته

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo917.jpg


    مواد لازم :

    پوست پسته تازه 1 کیلو
    شکر 1 کیلو
    هل یا وانیل به قدر لازم
    آبلیمو نصف استکان
    گلاب در صورت تمایل 1 فنجان
    خلال پسته 1 فنجان

    طرز تهیه مربا پوست پسته :
    پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
    یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
    شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
    پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
    آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.