ترشی گیلاس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo843.jpg





    مواد لازم :



    گیلاس

    ۱ کیلو

    شکر سفید

    ۳ قاشق غذاخوری

    سرکه

    ۱/۵ لیتر

    فلفل سیاه یا سفید درسته

    ۱۰ عدد

    برگ بو و رزماری تازه

    تعدادی

    آب ساده

    ۱ استکان





    طرز تهیه :



    ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .



    نکته آشپزی :



    از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .