ترشی کلم قرمز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo755.jpg



    مواد لازم :



    كلم‌قرمز

    یک عدد

    نمک

    سه قاشق غذاخوري

    سركه سفيد

    به ميزان لازم





    طرز تهيه :



    كلم‌قرمز را در اندازه‌هاي دلخواه خرد كرده و در آبكش مي‌ريزيم. نمك را روي كلم‌ها پاشيده و آنها را كمي هم مي‌زنيم تا نمك‌ها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت مي‌گذاريم بماند، سپس كلم‌ها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر مي‌كنيم. اين ترشي را مي‌توان در كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و مي‌توانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.