مرباي كامكوات

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo522.jpg



    مواد لازم :



    كامكوات 1 كيلو گرم
    شكر 1 كيلو گرم
    آب پرتقال 2 الي 3 ليوان
    دارچين نكوبيده 1 تكه
    گلاب نصف ليوان




    طرز تهيه :



    به وسيله يك شيئ نوك تيز مثل سيخ كباب چوبي از يك سر كامكوات فرو كنيد تا سيخ از سر ديگر خارج شود بعد با حركت دادن آن هسته هاي كامكوات را خارج كنيد . وجود هسته موجب تلخي مربا ميشود در صورتي كه در آوردن هسته برايتان مشكل بود كامكوات را از وسط نصف و آنرا خارج كنيد. بعد از رنده ريزي براي پوست آن استفاده كرده و سطح پوست را طوري كه به پوست آسيب نرسد كمي بساييد و اطراف آن را بشوييد تا پوسته ها ي اضافي شسته شود .سپس كامكوات و دارچين را در آب انداخته و بگذاريد تا بجوشد آب آن نبايستي زياد باشد وقتي پخت شكر و آب پرتقال را اضافه كرده و به آرامي بجوشد تا زماني كه شيشه اي شود در آخر گلاب اضافه نموده و به قدر كافي كه جوشيد حرارت را خاموش كنيد . و قطعه دارچيني كه در شهد است را خارج و دور بيندازيد .


    اين مربا بسيار خوشمزه و زيبا و مجلسي ميباشد و وجود آب پرتقال طعم آن را عالي ميكند . اضافه كردن آب پرتقال در اين مربا را از خواهرم مهوش ياد گرفتم وبه شما هم سفارش ميكنم امتحان كنيد .