• تعداد: 8 نفر • زمان تهیه: 20 دقیقه • زمان پخت: 4 تا 6 ساعت مواد لازم : کنسرو لوبیا سفید 2 قوطی (هر کدام 540 گرم) نخود یک قوطی 540 گرمی پستو ریحان ¼ پیمانه پیاز خرد شده یک عدد سیر رنده شده 4 حبه ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر) 1.5 قاشق چایخوری پولنته پخته شده (شوربای ذرت) 450 گرم گوجهفرنگی خرد شده یک عدد مخلوط پنیرهای رنده شده 225 گرم اسفناج تازه 2 پیمانه کاسنی قرمز یک پیمانه طرز تهیه : 1. کنسرو لوبیا را آبکش کنید و درون کاسه بزرگی بریزید. سپس نخود، دو قاشق غذاخوری پستو، پیاز، سیر و ادویه ایتالیای را اضافه کنید و هم بزنید. 2. قابلمه آرامپز را با روغن چرب کنید. نیمی از مخلوط لوبیا را درون آن بریزید. روی آن نیمی از پولنته و سپس روی آن پنیر بریزید. روی پنیر یک لایه مخلوط لوبیا و یک لایه پولنته بریزید. در آرامپز را بگذارید و به مدت 4 تا 6 ساعت با کمترین درجه بگذارید تا پخته شوند. 3. پس از این زمان، گوجهفرنگی، پنیر باقی مانده، اسفناج و کاسنی قرمز را اضافه کنید. پستوی باقی مانده و یک قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون کسرول بریزید و بگذارید 5 دقیقه با حرارت ملایم درون آرامپز پخته شوند. سپس سرو کنید.