ذرت و لوبیای داخل این سالاد بیش از 13 گرم فیبر دارد و برای بهبود یبوست دوران بارداری بسیار مفید است. همچنین دانه های ذرت دارای لوتئین بوده و برای رشد چشم جنین بسیار مهم است و گوجه فرنگی منبع بزرگ از ویتامین ث است. مواد لازم برای دسر : پوست لیمو ترش رنده شده یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش 6 قاشق سوپخوری پوست لیمو شیرین رنده شده یک دوم قاشق چایخوری آب لیمو شیرین 2 قاشق غذاخوری فلفل کبابی خورد شده 2 قاشق چایخوری روغن هسته انگور 2 قاشق غذاخوری گشنیز خورد شده یک دوم قاشق غذاخوری نعنا خورد شده 1 قاشق چایخوری عسل یک دوم قاشق چایخوری نمک تصفیه شده یک دوم قاشق چایخوری مواد لازم برای سالاد جوجه : ذرت پوست کنده شده 4 عدد گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده 250 گرم لوبیا قرمز خیس شده و خشک شده 100 گرم سینه مرغ خور شده و کباب شده 2 فنجان مغز کاهو 2 فنجان طرز تهیه : در داخل یک کاسه، تمام مواد لازم جهت تهیه دسر را ریخته و با هم مخلوط می کنیم. سپس ذرتها را در داخل یک قابلمه ریخته و روی آنها را آب می ریزیم تا جائیکه روی ذرتها را بگیرد. ذرتها را با شعله بالا روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و به مدت 2 تا 4 دقیقه اجازه بدهید تا بپزد. ذرتها باید نرم شود. ذرتها را از آب خارج کنید و اجازه دهید تا آب آنها برود. با استفاده از یک چاقو تیز، ذرتها را از داخل چوب خارج کرده و داخل یک کاسه می ریزیم. سپس لوبیا و مرغ و نیمی از دسر را به آن اضافه می کنیم. آنها را با استفاده از قاشق مخلوط می کنیم . سپس گوجه فرنگی های مینیاتوری را به آن اضافه کرده و مجدد تمام مواد را مخلوط می کنیم. میزان مواد مغذی که در این غذا وجود دارد : کالری : 458 پروتئین : 36 گرم کربوهیدرات : 68 گرم چربی اشباع شده : 8 گرم کلسیم : 72 میلی گرم آهن : 3.9 میلی گرم فولیت : 264 میکروگرم فیبر : 13 گرم