آماده سازی: 30 دقیقه مواد لازم : برای 3 نفر پنیر خامه (نرم شده) 680 گرم پنیر موزارلا (رنده شده) 450 گرم پیاز کوچک - خرد شده 1 عدد سس ورستر شایر 1 قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده) 1 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشق چای خوری زیتون متوسط، رسیده و بدون هسته 8 عدد بیسکوییت به مقدار لازم طرز تهیه : داخل یک کاسه بزرگ، 450 گرم پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، پیاز، سس ورستر شایر و جعفری را مخلوط کنید. داخل قالب پلاستیک شده قرار دهید و تمام شب داخل یخچال قرار دهید. مخلوط پنیر خامه ای را از داخل قالب در بیاورید و از عرض نصف کنید و بعد حبه کنید. داخل بشقاب سرو قرار دهید. داخل یک کاسه کوچک، شیر و باقیمانده پنیر خامه ای را مخلوط کنید تا یکدست شوند و روی حبه های پنیر قرار دهید و زیتون ها را به دو نیم تقسیم کنید و روی آن ها بچینید و با بیسکوییت سرو کنید.