طرز تهیه کوکوی عدس، غذایی گیاهی و رژیمی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1878.jpg


    مواد لازم :

    عدس نصف لیوان
    فلفل دلمه ای یک نصفه
    پیاز ۱ عدد
    تخم مرغ ۲ عدد متوسط
    پنیر صبحانه ۵۰ گرم
    پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
    فلفل٬ نمک و زردچوبه به مقدار لازم
    روغن کانولا برای سرخ کردن

    طرز تهیه :
    - عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم.
    سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.

    - عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم. و منتظر می مانیم کمی سرد بشود.
    - پیاز را رنده می کنیم.
    - عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.

    - کمی روغن داخل تابه نچسب می ریزیم .
    - بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم داخل روغن. در تابه را می گذاریم.
    - وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد بر می گردانیم آن طرفش هم سرخ شود.



    کالری کل غذا: ۶۰۰کیلوکالری- هر دونه کوکو تقریبا" ۶۰ تا. می شه گفت غذا رژیمی و البته سلامت محوره