مواد لازم : عدس نصف لیوان فلفل دلمه ای یک نصفه پیاز ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد متوسط پنیر صبحانه ۵۰ گرم پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری فلفل٬ نمک و زردچوبه به مقدار لازم روغن کانولا برای سرخ کردن طرز تهیه : - عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم. سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم. - عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم. و منتظر می مانیم کمی سرد بشود. - پیاز را رنده می کنیم. - عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. - کمی روغن داخل تابه نچسب می ریزیم . - بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم داخل روغن. در تابه را می گذاریم. - وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد بر می گردانیم آن طرفش هم سرخ شود. کالری کل غذا: ۶۰۰کیلوکالری- هر دونه کوکو تقریبا" ۶۰ تا. می شه گفت غذا رژیمی و البته سلامت محوره