طرز تهیه کدو با آویشن

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1773.jpg


    آماده سازی: 30 دقیقه
    مدت انتظار: 15 دقیقه
    مجموعاً: 45 دقیقه

    مواد لازم : برای 4 نفر

    روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
    کره بدون نمک یک قاشق غذاخوری
    پیاز ریز شده یک چهارم فنجان
    جعفری خرد شده و تازه یک چهارم فنجان
    کدو سبز قطعه قطعه شده 450 گرم
    آویشن یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم

    این دستور پخت از روی یک دستور پخت قدیمی اقتباس گرفته شده‌‍ است.در آموزش امروز قصد داریم کدوی سرخ‌شده را با کمی کره و روغن زیتون با پیاز، جعفری و آویشن مخلوط کنیم تا یک خروجی فوق العاده خوشمزه، سالم و گیاهی را به دست بیاریم. به علاوه بر خلاف عادت همیشگی خانومهای خانه و آشپزهای حرفه ای میخواهیم سر کدوها را نیز بپزیم، البته باید توجه داشت که مدت پخت نه باید آنقدر زیاد باشد که بافت سر کدوها از بین برود و نه باید آنقدر کم باشد که این بافت کاملا سفت و دست نخورده باقی بماند. در مجموع طبخ و آماده سازی این غذا بین 20 تا 30 دقیقه طول می‌کشد.


    سعی کنید قبل از هرگونه عملی، به هنگام خرید از سالم و سفت بودن کدوها مطمئن شوید و مواد اولیه خوبی تهیه کنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1774.jpg


    طرز تهیه :
    1- در یک تابه متوسط روغن زیتون و کره بریزید و با حرارت ملایم آنها را کاملا به حالت مایع شناور درآورید. سپس پیاز و جعفری و نمک را اضافه کنید و تا حدی که نرم شوند به آنها حرارت دهید ولی مواظب باشید به حد سرخ شدن نرسند.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1775.jpg


    2- حال قطعات خرد شده کدو به همراه سر آنها (در صورت تمایل) را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 15 الی 20 دقیقه طبخ کنید. پس از این مدت میتوانید محصول را با ریختن کمی آویشن خشک شده روی آن سرو کنید.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1776.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1777.jpg