این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است. مواد لازم : پیاز متوسط ۱۰عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم کرفس ریز خرد شده ۳ساقه نمک و فلفل به اندازه کافی سیر له شده ۳حبه اسفناج ریز خرد شده ۴۰۰گرم گردوی تفت داده شده و خرد شده ۲پیمانه روغن به اندازه کافی آب گوشت یک و یک چهارم پیمانه طرز تهیه : داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد. از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید. سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود. مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید. پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد. سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد