طرز تهیه سالاد سنگاپوری، سالادی سبک و رژیمی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏30/6/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1627.jpg


    این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست.

    مواد لازم :

    نودل برنج یک سوم بسته 227 گرمی
    هویج رنده شده 1 پیمانه
    جوانه ماش 1 پیمانه
    جعفری 3 ق س
    روغن زیتون 2 ق س
    سرکه بالزامیک 4 ق س
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدهید .

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1628.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1629.jpg


    بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1630.jpg



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1631.jpg


    هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .
    نکته : بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1632.jpg


    و بعد روغن زیتون ...



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1633.jpg


    سرکه بالزامیک ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید ) ...



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1634.jpg


    و سپس جعفری خرد شده ...



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1635.jpg


    و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید ...



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1636.jpg


    سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار آن هستند.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1627.jpg