این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست. مواد لازم : نودل برنج یک سوم بسته 227 گرمی هویج رنده شده 1 پیمانه جوانه ماش 1 پیمانه جعفری 3 ق س روغن زیتون 2 ق س سرکه بالزامیک 4 ق س نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی 5 سانتیمتر با قیچی برش بدهید . بعد بمدت 15-10 دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید . هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید . نکته : بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد . و بعد روغن زیتون ... سرکه بالزامیک ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید ) ... و سپس جعفری خرد شده ... و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید ... سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار آن هستند.