طرز تهيه كوكوي كدو حلوايي براي بي خوابي

شروع موضوع توسط Nazanin ‏1/7/15 در انجمن غدا های رژیمی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1017.jpg
    مواد لازم :

    كدو 2 عدد
    سيب‌زميني پخته شده 2 عدد
    تخم‌مرغ 2 عدد
    پيازچه خرد شده 4 ساقه
    شويد خرد شده 50 گرم
    ماست يك‌دوم پيمانه
    ليموترش يك عدد
    آرد 2 قاشق سوپخوري
    بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري
    نمك و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهيه کوکو کدو حلوایی :

    سيب‌زميني و كدو را رنده كرده و آرد، تخم‌مرغ، بيكينگ‌پودر و نمك را به آن اضافه كنيد. نيمي از پيازچه و شويد را به مواد بيفزاييد و مايه كوكو را با قاشق در ظرفي كه قبلا در آن روغن داغ شده است ريخته و كوكو را سرخ كنيد. براي تهيه سس، ماست و شويد را همراه پيازچه، ليموترش، نمك و فلفل مخلوط كرده و آن را با كوكوي سرخ شده، صرف كنيد.
    اهميت غذايي كدو
    كل انرژي اين غذا 1300 كيلوكالري است و براي افرادي كه در رژيم غذايي هستند، مناسب است. كدو سرشار از ويتامين A است و علاوه بر آن ويتامين‌هاي زيادي دارد كه براي امراض قلبي مفيد است. خوردن 150 گرم كدو در روز، نياز بدن به الياف را تامين مي‌كند. كدو اثر ملين دارد و باعث رفع يبوست و سوءهاضمه مي‌شود،‌ كدو تب را پايين مي‌آورد و براي اشخاص گرم مزاج و صفراوي، غذاي مناسبي است. كدو خون‌ساز است و از لحاظ شيميايي بدن را قليايي مي‌كند. كدو داراي كلسيم و فسفر، منيزيم و آهن است، علاوه بر اين خواص، از پيري پوست جلوگيري كرده و سرشار از آنتي‌اكسيدان است.
    كدو ادرار‌آور است، سينه را نرم و سرفه را آسان كرده و براي درمان قولنج مفيد است. كدو مغز را فعال و حافظه را تقويت مي‌كند و باعث تجديد قواي جسمي و روحي مي‌شود. به دنبال خوردن كدو خوابي راحت خواهيد داشت، زيرا براي درمان كم‌خوابي مفيد است. كدو چون به آساني پخته مي‌شود، براي معده‌هاي ضعيف، غذايي مفيد است.
    كدو براي بچه‌ها و كساني كه دچار بيماري‌هاي عفوني شده‌اند و دوره نقاهت را مي‌گذرانند، مفيد است. همچنين كدو در پيشگيري از سرطان ريه بسيار مفيد و برطرف‌كننده ورم پروستات در افراد بالاتر از 40 سال است.