برای جلوگیری از پوكی استخوان باقلا بخورید

شروع موضوع توسط MoshaverFa ‏3/7/15 در انجمن خواص مواد غذایی

  1. MoshaverFa

    MoshaverFa Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    961
    تشکر شده:
    509
    امتیاز دستاورد:
    63
    56b37c81547b1eb8efbd41bbfdbbdf7c.jpg






    مصرف باقالا به علت داشتن كلسیم و فسفر بالا از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.




    یکی از متخصصان ، افزود: باقلا حاوی ویتامین‌های A،B وC و املاح معدنی مانند فسفر و آهن است.




    همچنین باقلا دارای مقدار زیادی آب است كه می‌تواند از یبوست پبشگیری كرده و برای سلامت پوست مفید باشد.




    وی گفت:
    باقلا یكی از منابع پروتئین و انرژی محسوب می‌شود، اما افراد مبتلا به فاویسم از مصرف این ماده غذایی و حتی بوییدن آن باید خودداری كنند، زیرا بیماری آنها تشدید می‌شود.




    این متخصص تغذیه اضافه كرد: پروتئین، كلسیم و پتاسیم باقلا بسیار بالاست و مصرف آن از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.




    همچنین مصرف آن به كنترل فشار خون بالا كمك كند و همچنین پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب‌ و ‌عروق مفید است.