مصرف باقالا به علت داشتن كلسیم و فسفر بالا از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری میكند. یکی از متخصصان ، افزود: باقلا حاوی ویتامینهای A،B وC و املاح معدنی مانند فسفر و آهن است. همچنین باقلا دارای مقدار زیادی آب است كه میتواند از یبوست پبشگیری كرده و برای سلامت پوست مفید باشد. وی گفت: باقلا یكی از منابع پروتئین و انرژی محسوب میشود، اما افراد مبتلا به فاویسم از مصرف این ماده غذایی و حتی بوییدن آن باید خودداری كنند، زیرا بیماری آنها تشدید میشود. این متخصص تغذیه اضافه كرد: پروتئین، كلسیم و پتاسیم باقلا بسیار بالاست و مصرف آن از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری میكند. همچنین مصرف آن به كنترل فشار خون بالا كمك كند و همچنین پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب و عروق مفید است.