خواص موز خشک شده

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن خواص مواد غذایی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    fcaf98fc55570783b434d2260562c799.jpg






    نباید ظاهر نه چندان جذاب موز خشک شده، باعث شود که به آن اعتماد نکنیم و کنارش بگذاریم.



    موز خشک شده بسیار خوشمزه و فوق العاده است زیرا مزه های همیشگی که در موزه تازه وجود دارد، در موز خشک شده غلظت یافته و بیشتر شده اند.




    اما بهتر است که موز خشک شده را به همان شکل بخورید، چرا که اگر خیسش کنید، بی تعارف و رک بگویم، ظاهر زننده و مشمئزکننده ای پیدا می کند!





    از نظر خوراکی


    * موز خشک شده یک عصارۀ واقعی از املاح معدنی است.




    * غنی بودنش از پتاسیم در واقع یک شانس بزرگ برای ورزشکاران است. و فیبر فراوانش برای رودۀ کم کار بسیار مفید و کاراست.




    * موز خشک شده مطمئناً سرشار از کربوهیدرات هاست. کربوهیدارت ها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده (خصوصاً فروکتُز) و کربوهیدرات پیچیده (آمیدون) موجودند.




    *موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه هاست. این ماده غذایی انرژی مورد نیازشان را تأمین می کند نه چربی را، بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است.





    هر 100 گرم موز خشک شده 275 کالری
    آب 28 گرم
    پروتئین 3 گرم
    کربوهیدرات 63 گرم
    چربی 1 گرم
    فیبر 5.5 گرم
    پتاسیم 1150 میلی گرم
    منیزیم 90 میلی گرم
    فسفر 75 میلی گرم
    کلسیم 20 میلی گرم
    آهن 1.3 میلی گرم
    ویتامینB1 0.1 میلی گرم
    ویتامینB2 0.2 میلی گرم
    ویتامینB6 0 میلی گرم
    نیاسین 2 میلی گرم
    فُلات 0 میلی گرم
    ویتامینC 4 میلی گرم
    کارُتن 150 میلی گرم
    ویتامینA 0 میلی گرم
    ویتامینE 0.6 میلی گرم