نحوهٔ منجمد کردن

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن خانه داری

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f2f897b995fe367b1f4ad80969091338.jpg
    هر چه فاصله زمانی یخ زدن مواد قرار داده شده در فریزر کوتاه‌تر باشد طعم و رنگ و خاصیت آنها بهتر حفظ خواهد شد.
    برای رسیدن به هدف بایستی مقدار موادی ‌که هر بار جهت یخ زدن در داخل فریزر قرار داده می‌شوند مناسب ظرفیت هر یک از دستگاه‌های به‌کار برده شده باشد لذا با مراجعه به دستورالعمل‌های تعیین شده در دفترچه راهنمائی هر دستگاهی باید نحوه صحیح آن را مورد مطالعه قرار داد ولی به‌طور کلی مقدار موادی که هر بار جهت یخ زدن در فریزر قرار داده می‌شود معادل یک‌دهم ظرفیت کل فریزر یا برابر است با یک کیلو غذا برای هر فوت مکعب ظرفیت مفید فریزر حداکثر موادی که در یک فریزر هفت فوتی برای یک مرتبه یخ زدن قرار داده می‌شود برابر هفت کیلوگرم می‌باشد.
    قبل از قرار دادن مواد غذائی جدید در خانه‌های مخصوص انجماد بایستی کلیه غذاهای قبلی را از این محل به خانه‌های دیگر فریزر انتقال داد و فریزر را تا زدن کلید مخصوص یا چرخانیدن درجه آن روی حداکثر قدرت انجماد تنظیم نمود. در این حال علاوه بر روشن شدن چراغ همیشگی فریزر چراغ دیگری نیز روشن خواهد گشت.
    بهتر است بعد از چیده شدن مواد غذائی تازه در خانه مخصوص انجماد سریع درب فریزر به مدت بیست و چهار ساعت باز نگردد پس از گذشت مدت بیست‌و چهار ساعت می‌توان قدرت فعالیت فریزر را به حالت عادی برگردانیده و مواد غذائی یخ زده را با توجه به نوع آن در خانه‌ها و محل‌های دیگر پخش نمود.