مواد لازم : کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر ۱۶۵ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد پودر بادام ۶۰ گرم یا نصف پیمانه آرد ۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری مارمالاد تمشک یا آلبالو ۴ قاشق غذاخوری رنده پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه : 1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. 2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید. 3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد). 4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید. 5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید. 6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.