شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    869f48c935840e0bcd4606beb176248a.jpg


    مواد لازم :

    کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم
    وانیل 1/4 قاشق چایخوری
    شکر ۱۶۵ گرم
    زرده تخم مرغ ۲ عدد
    پودر بادام ۶۰ گرم یا نصف پیمانه
    آرد ۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه
    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
    مارمالاد تمشک یا آلبالو ۴ قاشق غذاخوری
    رنده پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه :
    1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

    2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

    3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

    4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

    5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

    6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.