یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد. برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید. مواد لازم : کره 100 گرم روغن جامد 100 گرم پودر شکر 75 گرم آرد ذرت 65 گرم آرد سفید قنادی 200 گرم بیکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/8 قاشق چایخوری پودر هل 1/2 قاشق چایخوری طرز تهیه : آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود. پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند. سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید. و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید. به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.