طرز تهیه شیرینی آردی برای نوروز

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    4d51fd7086a254f087c02adc82385eed.jpg


    یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود را در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد.

    برای نوروز و سال جدید این شیرینی خوش طعم را درست و از خوردن آن لذت ببرید.

    مواد لازم :

    کره 100 گرم
    روغن جامد 100 گرم
    پودر شکر 75 گرم
    آرد ذرت 65 گرم
    آرد سفید قنادی 200 گرم
    بیکینگ پودر 1/8 قاشق چایخوری
    وانیل 1/8 قاشق چایخوری
    پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه :
    آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
    در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

    پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

    سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
    خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
    سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.


    و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
    به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.