مواد لازم : تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده ۳عدد پنیر خامه ای سه چهارم پیمانه کره نرم ۵۶ گرم شکر ۲ قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری آرد نصف پیمانه پوست لیموی تازه یک قاشق غذاخوری کره ۲ قاشق غذاخوری پودر قند در صورت تمایل * آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری * آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری) طرز تهیه : سفیده را هم بزنید تا سفت شود. زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید. پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود. سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود. پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید. پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید. پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.