طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    cc45aeaa03974879d818b35c96079c56.jpg


    مواد لازم :

    تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده ۳عدد
    پنیر خامه ای سه چهارم پیمانه
    کره نرم ۵۶ گرم
    شکر ۲ قاشق غذاخوری
    نمک یک چهارم قاشق چای خوری
    آرد نصف پیمانه
    پوست لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
    کره ۲ قاشق غذاخوری
    پودر قند در صورت تمایل
    * آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری

    * آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)


    طرز تهیه :
    سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
    زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.


    پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
    سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
    ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.


    سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.
    پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.


    پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.
    پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.