طرز تهیه کلوچه فندقی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    a14ba2abc3334962395af4cbd22d5ff4.jpg


    مواد لازم برای ۴۸ عدد :

    کره نرم ۲۲۶گرم
    شکر یک و نیم پیمانه
    تخم مرغ یک عدد
    وانیل کمی
    آرد ۲پیمانه
    جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
    نمک یک چهارم قاشق چای خوری
    فندق ریز خرد شده نصف پیمانه

    طرز تهیه :
    فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
    کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
    آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.


    خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

    ارزش غذایی هر یک عدد :
    کالری : ۸۰
    چربی : ۵ گرم
    کلسترول : ۱۵ میلی گرم
    سدیم : ۶۰ میلی گرم
    کربوهیدرات : ۸ گرم
    پروتئین : یک گرم