مواد لازم برای ۴۸ عدد : کره نرم ۲۲۶گرم شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ یک عدد وانیل کمی آرد ۲پیمانه جوش شیرین نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری فندق ریز خرد شده نصف پیمانه طرز تهیه : فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید. کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود. آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید. خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود. ارزش غذایی هر یک عدد : کالری : ۸۰ چربی : ۵ گرم کلسترول : ۱۵ میلی گرم سدیم : ۶۰ میلی گرم کربوهیدرات : ۸ گرم پروتئین : یک گرم