طرز تهیه کیک با خامه بدون تخم مرغ

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    1ed7012ca53dca62450e239e3da25e2c.jpg


    این کیک برای افرادی که نمی توانند تخم مرغ بخورند بسیار مناسب است و مانند کاپ کیک های خوشمزه است .

    آماده سازی : 15 دقیقه
    پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم برای 5 نفر :

    شیر ولرم 1 و 1/2 پیمانه
    شکر 3/4 پیمانه
    وانیل 1/2 قاشق چای خوری
    روغن جامد 3 قاشق غذا خوری
    شیر خشک 1 پیمانه
    آرد الک شده 2 و 1/2 پیمانه
    شکلات چیپسی برای روی کیک به میزان لازم
    خامه 1 بسته با 2 ق غ شکر که خوب زده شود
    شیره 1/2 پیمانه


    طرز تهیه :
    شیر ولرم و شکر را باهم مخلوط کرده تا شکر ذوب شود.
    وانیل و روغن را اضافه میکنیم،سپس شیرخشک را اضافه و تند هم زده تا گلوله نشود. بعد آرد را همراه با سایر مواد خشک در چند مرحله آرام اضافه میکنیم.

    خمیر را در قالبهای چرب شده تا 2/3 میریزیم.
    خامه زده شده را روی کیک می مالیم و روی هر کیک مقداری شکلات چیپسی میریزیم .

    سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 به مدت نیم ساعت می پزیم بعد از خارج کردن ، شیره ی خنک شده را روش میریزیم .