طرز تهیه کیک لامینگتون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    6904babe3260af1d144c5a11299c7db7.jpg


    کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه...)

    مواد لازم:


    کره نرم شده 190 گرم
    شکر 1 فنجان یا 220 گرم
    وانیل 2 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد 2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم
    شیر 1 فنجان یا 250ml
    شکلات تلخ 220 گرم
    خامه پرچرب 1 فنجان یا 250ml
    پودر نارگیل 1 فنجان

    طرز تهیه :
    فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.


    پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.