مواد لازم : آرد گندم ۳ پیمانه شیر خشک ۲ پیمانه شکر ۳ پیمانه آب ۱ پیمانه گلاب نصف پیمانه هل ۲ قاشق غذاخوری زعفران نصف قاشق چای خوری کره ۴۰۰ گرم روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه : ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید. در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود. سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آرد اضافه و در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید.