طرز تهیه حلوا محلی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f0e78b480cbaf95852c25243b19fa7a0.jpg


    این نوع حلوا را حتما درست کرده و در عصرانه با چای میل کنید چون مزه ای فوق العاده دارد.
    آماده سازی :60 دقیقه
    پخت :60 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه حلوا محلی برای 5 نفر:

    آرد برنج 1 کیلو گرم
    شکر 800 گرم
    عرق هل 1/2 لیوان
    گلاب 1 لیوان
    زعفران 1 لیوان رقیق
    کره 200 گرم
    گردو 100 گرم
    دارچین به میزان لازم
    زیره سبز به میزان لازم

    طرز تهیه حلوا محلی:
    ارد را الک میکنیم تقریبا 1ساعت با شعله کم سرخش میکنیم اما مرتبا باید هم بزنیم که نسوزد همینطور که ارد سرخ میکنید شکر، عرقیات و کمی اب که شکرداخلش اب شود را روی شعله دیگر میزاریم تا اب شود فقط جوش بیاد نباید غلیظ شود چون حلوا سفت میشود .

    وقتی ارد سرخ شده کره یاروغن بهش اضافه میکنیم زیرشعله خاموش میکنیم مرتب هم میزنیم تا کره باحرارت ارد اب شود.

    حالا وسط ارد را گود میکنیم شیره کم کم میریزیم مرتبا باید هم بزنیم البته این قسمت یک مقدار سخت است چون هم ارد گرمه هم شیره اما اگربگذارید سرد شود خوب نرم و لطیف نمیشود.

    وقتی خوب ورز دادید داخل سینی پهنش میکنید روی آن گردو زیره دارچین میریزید.بعداز 1 ساعت که داخل هوا ازاد گذاشتید برش میکنید.