مواد لازم : انجیر خشک 75 گرم کشمش ریز 50 گرم آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری مغزها(فندق، پسته، بادام) 150 گرم شکلات تلخ 200 گرم شکر 75 گرم کره 75 گرم شکر قهوه ای 25 گرم تخم مرغ درشت 1 عدد (حدوداً 70 گرم) زرده تخم مرغ 1 عدد بیسکویت ساده خرد شده 175 گرم طرز تهیه شکلات رویایی: انجیر خشک را خرد کرده و با کشمش مخلوط می کنیم و ۱ قاشق سوپخوری آب پرتقال به آن اضافه می نماییم. کره و شکلات در ظرفی ریخته و روی بخار آب یا مایکروویو قرار می دهیم تا هر دو آب شده و یکدست شود ( حتماً در این مرحله کره و شکلات باید یکدست شود) تخم مرغ درشت و زرده تخم مرغ ، شکر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی می زنیم تا مواد مخلوط گردد. یک قابلمه را آب کرده و یک کاسه فلزی روی آن قرار میدهیم به طوری که کاسه بالاتر از آب داخل ظرف باشد و بخار آب به کاسه بخورد (روش بن ماری) حرارت را ملایم می کنیم. کره و شکلات و مخلوط تخم مرغ را در کاسه روی آب ریخته و آرام آرام هم می زنیم (حدوداً ۴ تا ۵ دقیقه تا تخم مرغ ها بپزد) سپس ۱ قاشق سوپخوری آب پرتقال ، مغزهای آجیل و انجیر و کشمش را اضافه و مخلوط می کنیم و در آخر بیسکویت ساده خرد شده را اضافه و مخلوط میکنیم (زیاد نبابد هم زد به روغن می افتد) حرارت مواد شکلات بقدری است که با انگشت میتوان حس کرد. کاسه را از روی بخار آب برداشته و صبر می کنیم تا خنک شود سپس با دست شکلات را روی کاغذ روغنی رول می کنیم و کاغذ را می پیچیم و به مدت یک شب در یخچال می گذاریم بعد به اندازه ۱ تا ۲ سانتیمتر برش زده و در دیس می چینیم. دمای محیط برای نگهداری شکلات رویایی بین ۱۶ تا ۱۸ درجه است اگر دمای محیط گرمتر بود بهتر است در ظرف در بسته در یخچال نگهداری نمود. میتوان در شکلات رویایی از یک نوع مغز آجیل استفاده کرد کفش موجود در تصویر شکلات رویایی از شکلات تهیه شده است.