طرز تهیه کیک ارده

شروع موضوع توسط Nazanin ‏3/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    77e2df0688c4ed938e242eb63085b47a.jpg


    مناسب برای : جشن تولد
    آماده سازی : 60 دقیقه
    پخت : 0 دقیقه

    مواد لازم برای 5 نفر :

    بیسکویت 2 بسته
    خامه 200 گرم
    ارده 200 گرم
    عسل 150 گرم
    کره 100 گرم
    گردو نگینی شده 100 گرم

    طرز تهیه :
    بیسکویت را در غذاساز ریخته پودر میکنیم و کره را اضافه میکنیم با دور آرام میزنیم بعد ارده مان را میریزیم من از حلوا ارده استفاده کردم.

    مواد را از غذاساز خارج میکنیم داخل یک کاسه نسبتا بزرگ میریزیم خامه و گردو اضافه میکنیم مرتبا هم میزنیم تا حالت خمیری دربیاید، در قالب مورد نظرمان کاغذ روغنی می اندازیم.

    کل ظرف باید از کاغذ پوشیده باشد مواد داخلش ریخته با دست فشار می دهیم تا خوب همه جا ظرف پر شود دو ساعت داخل فریزر می گذاریم بعد داخل ظرف مورد نظرمان برمیگردانیم کاغذهای آن را جدا میکنیم 1 ساعت هم داخل یخچال می گذاریم. من روی آن یک خورده شکلات ریختم با مغزها تزینش کردم .


    * این کیک خیلی پرکالری و شیرین هست مناسب برای صبحانه است .