موردمصرف : دسر آماده سازی : 60 دقیقه پخت : 50 دقیقه مواد لازم برای 5 نفر : کره 180 گرم تخم مرغ 4 عدد شیر 100 میلی لیتر (1 استکان) آلو 6 عدد هلو 1 عدد شکر 180 گرم وانیل چند قطره (به میزان لازم) آرد 220 تا 240 گرم بیکینگ پودر یک و نیم قاشق مربا خوری جوش شیرین نصف قاشق چای خوری طرز تهیه : همه مواد را از قبل از يخچال بيرون می آوريم ( كره ١٨٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد ، شير يک استكان يا ١٠٠ ميل ) تا به دما مناسب برسند. قالب موردنظر را با كمى كره چرب و روى كره را خوب با شكر قهو ه اى بپوشانيد براى كاراملى كردن ( نياز به پاشيدن آرد نيست ). سپس شش عدد آلو را نصف كرده روى شكر ته قالب بچيند و سه عدد آلو و يک عدد هلو را ريز خرد ميكنيم براى داخل كيک و كنار مي گذاريم. حالا ١٨٠ گرم شكر را با ١٨٠ گرم كره خوب با همزن بزنيد تا مواد يك دست و كرم رنگ شود ، ٤عدد تخم مرغ را يكى يكى اضافه و خوب هم ميزنيم سپس چند قطره وانيل يا وانيل شوگر اضافه ميكنيم و هم مي زنيم من مقدارى پودر هل و دارچين به مايه كيک اضافه كردم. در اين جا فر را روشن كردم تا گرم شود و و زياد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢٤٠ گرم )، يك و نيم قاشق مرباخورى بكينگ پودر و نصف قاشق چايخورى جوش شيرين سه بار الك كرده و كم كم با شير به مواد اضافه و با همزن دستى ميزنيم تا مخلوط شود. در آخر هم آلو و هلو خرد شده و كمى پودر بادام افزودم هم زدم و مايه را داخل قالب روى آلوهاى چيده كه ته قالب گذاشته بوديم ريختم و كيک را براى مرحله پخت در فر بمدت ٥٠ دقيقه قرار دادم. من اين ميزان مواد را در دو تا قالب كوچک ريختم براى همين بافت كيک خيلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد. بعد از پخت و خنك شدن كيک آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو ميكنيم.