طرز تهیه دسر پان اسپانیا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    197f0618553305314dca877c375ac221.jpg


    آماده سازی : 45 دقیقه
    پخت : 10 دقیقه


    مواد لازم برای 5 نفر :

    گردو خرد شده 1/2 پیمانه
    آرد 1/2 پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    شکر 1 لیوان
    شیر 1 لیوان
    نشاسته 2 قاشق غذا خوری
    وانیل 1/2 قاشق چای خوری
    کره 50 گرم
    بیسکویت 1-2 بسته
    کاکائو 3 قاشق غذا خوری
    خامه 150 گرم

    طرز تهیه :

    تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
    شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.


    آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
    این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
    در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
    خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.


    دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند .


    ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین می کنیم.

    البته من طعم بیسکویت را زیاد دوست ندارم به جای آن یک ردیف موز و گردو چیدم که خیلی هم خوشمزه شد.

    63289828e7518cba062fcdecb0033bed.jpg