کیک میوه خشک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    deb6b0e918cdd96bd7099d4d8101236b.jpg


    مواد لازم:

    آب 1/3 فنجان
    شکر یا خاکه قند 4/3 فنجان +1 قاشق غذاخوری
    مخلوط میوه های خشک به دلخواه 1 و ½ فنجان
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد 1 و ½ فنجان
    بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    کره ذوب شده 11 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و 1قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد.سپس میوه های خشک را اضافه می کنیم و می گذاریم 2تا3 دقیقه بماند و بعد می گذاریم کنار تا سرد شود.فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم.


    شکر و تخم مرغ ها را با همزن خوب می زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می زنیم.در آخر کره و میوه های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می کنیم.قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می کنیم.قالب را به مدت 40 دقیقه در فر می گذاریم.