مواد لازم کیک : شیر نصف پیمانه شکر 1/5 پیمانه ماست نصف پیمانه تخم خرفه 2 قاشق سوپخوری رنده پوست لیمو 1 قاشق سوپخوری نمک و وانیل 8/1 قاشق چایخوری کره 250 گرم آرد 450 گرم تخم مرغ 4 عدد بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری خامه 100 گرم مواد لازم شهد کیک : آب نصف پیمانه شکر 1 پیمانه عسل 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه کیک : شير و تخمخرفه را مخلوط كرده و كنار ميگذاريم. كره و شكر را پنج دقيقه زده و تخممرغها را دانهدانه ميافزاييم. ماست و خامه را مخلوط كرده، به كره و شكر اضافه ميكنيم. در آخر شير و مواد خشك را اضافه كرده، در سيني فر 35×25 سانتيمتري چرب شده، ريخته و با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقيقه قرار ميدهيم. سپس از فر خارج كرده و روي كيك داغ، شربت سرد را ريخته و برش ميزنيم. طرز تهیه شهد کیک : همه مواد را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم، پس از اين كه شكر حل شد، اجازه ميدهيم تا كاملا سرد شود.