طرز تهیه کیک لیمو با تخم خرفه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    d957faf0333f7faf283e922da6fa87ba.jpg


    مواد لازم کیک :

    شیر نصف پیمانه
    شکر 1/5 پیمانه
    ماست نصف پیمانه
    تخم خرفه 2 قاشق سوپخوری
    رنده پوست لیمو 1 قاشق سوپخوری
    نمک و وانیل 8/1 قاشق چایخوری
    کره 250 گرم
    آرد 450 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
    خامه 100 گرم

    مواد لازم شهد کیک :

    آب نصف پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    عسل 1 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه کیک :
    شير و تخم‌خرفه را مخلوط كرده و كنار مي‌گذاريم. كره و شكر را پنج دقيقه زده و تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه ميافزاييم. ماست و خامه را مخلوط كرده، به كره و شكر اضافه مي‌كنيم. در آخر شير و مواد خشك را اضافه كرده، در سيني فر 35×25 سانتي‌متري چرب شده، ريخته و با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقيقه قرار مي‌دهيم. سپس از فر خارج كرده و روي كيك داغ، شربت سرد را ريخته و برش مي‌زنيم.

    طرز تهیه شهد کیک :
    همه مواد را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم، پس از اين كه شكر حل شد، اجازه مي‌دهيم تا كاملا سرد شود.