طرز تهیه حلوای سرلاک

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    01841148319a62367342606b872f1929.jpg


    مواد لازم :

    آرد نصف ليوان
    سرلاک نصف ليوان
    كره 50 گرم
    روغن يک سوم ليوان
    آب نصف ليوان
    گلاب يک سوم ليوان
    شکر دو قاشق غذاخوری
    زعفران به مقدار کافی

    طرز تهیه :
    آب، گلاب، شكر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
    چون سرلاك شيرين است مقدار شكر حلوا را خيلی كم باید بریزیم و همین موضوع كه باعث می شود که حلوا ديگر كشدار و انگشت پيچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.
    حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.

    96006f14b04e14d9d130164746e6ebad.jpg


    آرد و سرلاك را داخل قابلمه می ريزيم و روی حرارت قرار می دهيم و مرتب هم می زنيم كه نسوزد.
    كمی كه رنگش طلايی شد كافی است. ( فقط يه كم )

    32ce199340255adb0b6fc675c2309968.jpg



    fd59f5f5cdcc6504048636797199e49b.jpg


    دقت كنيد سريع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه كافی نداريد بهتر است آرد را تفت بدهيد و بعد از آن كه رنگ گرفت سرلاك را اضافه كنيد. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )

    32186218371ceff0b9d91ec1334df53c.jpg


    روغن و كره را اضافه می كنيم. مقدار كره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی كه خميری شود. بايد كم كم روغن را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا به يک خمير تقريبا شل برسيد.

    4c969a711604b0e6bf8d62633c52f12c.jpg


    شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنيم.
    در حدی روی حرارت هم می زنيم كه حلوا فرم گرفته و لطيف شود .

    dac4111b1a2a9f86aea95b53aced468b.jpg


    نكته : سرلاك با اضافه كردن آب پف می كند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید.
    رنگ حلوا و تيره و روشن بودن آن بستگی به ميزان تفت دادن دارد كه كاملا در اختيار خود شماست كه چقدر آن را تفت بدهيد.
    داخل ظرف سرو ريخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئين می كنيم.

    786fd0409d473a71648d9cf0e3d7d801.jpg


    چون ميزان روغن حلوا كم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.
    در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.



    01841148319a62367342606b872f1929.jpg