مواد لازم : آرد نصف ليوان سرلاک نصف ليوان كره 50 گرم روغن يک سوم ليوان آب نصف ليوان گلاب يک سوم ليوان شکر دو قاشق غذاخوری زعفران به مقدار کافی طرز تهیه : آب، گلاب، شكر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. چون سرلاك شيرين است مقدار شكر حلوا را خيلی كم باید بریزیم و همین موضوع كه باعث می شود که حلوا ديگر كشدار و انگشت پيچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است. حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است. آرد و سرلاك را داخل قابلمه می ريزيم و روی حرارت قرار می دهيم و مرتب هم می زنيم كه نسوزد. كمی كه رنگش طلايی شد كافی است. ( فقط يه كم ) دقت كنيد سريع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه كافی نداريد بهتر است آرد را تفت بدهيد و بعد از آن كه رنگ گرفت سرلاك را اضافه كنيد. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد ) روغن و كره را اضافه می كنيم. مقدار كره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی كه خميری شود. بايد كم كم روغن را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا به يک خمير تقريبا شل برسيد. شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنيم. در حدی روی حرارت هم می زنيم كه حلوا فرم گرفته و لطيف شود . نكته : سرلاك با اضافه كردن آب پف می كند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید. رنگ حلوا و تيره و روشن بودن آن بستگی به ميزان تفت دادن دارد كه كاملا در اختيار خود شماست كه چقدر آن را تفت بدهيد. داخل ظرف سرو ريخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئين می كنيم. چون ميزان روغن حلوا كم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید. در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.