نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏4/7/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    0cfb7a6ae89f795af4fff413b6386f78.jpg


    این نان مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان می باشد .

    مواد اولیه برای خمیر :

    مایه خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری
    آب گرم یک چهارم پیمانه
    شیر گرم نصف پیمانه
    شکر 3 قاشق غذا خوری
    کره یک چهارم پیمانه (گرم شده در دمای آشپزخانه )
    نمک 1 قاشق چایخوری
    پودر هل 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده 2 قاشق چایخوری
    آرد 5 لیوان

    مواد لازم برای داخل خمیر:

    آلبالوی خشک یا ذغال اخته خشک شده (بدون هسته ) سه چهارم لیوان
    کره نرم شده 2 قاشق غذا خوری
    آرد 2 قاشق غذا خوری
    بادام سه چهارم لیوان
    شکر 3 قاشق غذا خوری
    پوست لیمو 1 قاشق چایخوری

    مواد لازم برای شهد:

    پودر شکر نصف لیوان
    آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
    آب 4 قاشق غذا خوری یا ... در حدی که شهد غلیظ شود
    هل نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه :
    قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود.

    _ مخمر + آب ----> 2 دقیقه بماند. (مرحله 1 )

    _ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + 2 پیمانه آرد + مخلوط مرحله 1 ----> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود. (مرحله 2 )

    _ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید. (مرحله 3 )

    _ خمیر به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود. (مرحله 4)

    _ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید. (مرحله 5)

    _ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد. (مرحله 6)

    _ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید .(مرحله 7)

    _ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز 5 دقیقه روی درجه مورد نظر ( 350 F ) تنظیم کنید. (مرحله 8)

    _ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله 7 ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید. (مرحله 9 )

    روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید. (مرحله 10 )

    _ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .


    مراحل کار با عکس

    2385e3f1c57f471ab08d7bd6d7d82b40.jpg



    71453c12fd15861c055f34352dee592e.jpg



    2ff1fef4b9c9d79bb218990937611072.jpg



    b4870d88ad75fa2960780bdf041e7d2c.jpg