مواد لازم : روغن یا کره آب شده یک لیوان شکر 1.5 لیوان تخممرغ 4 عدد آرد 2.5 لیوان بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست 1.5 لیوان رنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری طرز تهیه : ابتدا آرد را دو بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید. تخممرغها را بشکنید و سفیده را جدا آن قدر بزنید که کاملا به صورت پفکرده در بیاید و با برگشتن ظرف، از آن نریزد. زردهها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفیدرنگ شود. ماست، روغن و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آرد را کمکم با آن مخلوط کنید. در آخرین مرحله، سفیده زده شده تخممرغها را هم بیفزایید و به آرامی مواد را زیر و رو کنید. دقت کنید در این مرحله مواد کیک را خیلی به هم نزنید تا کیک پوک و سبکی داشته باشید. فر را از قبل گرم کنید. مواد را در قالب بریزید و در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از پخت کامل بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید تا پف کیک نخوابد.